Advokat Boden

Välkommen till Advokat Ann Bergström i Boden
Advokatbyrån företräder klienter i hela Norrbotten. I Boden är advokatbyråns mottagningskontor placerat i lokaler på Kårbacken, där ING3, Bodens ingenjörsregemente, tidigare var placerade.

Advokat Ann Bergström har lång erfarenhet och är specialiserad inom brottmål, familjerätt, utlänningsrätt och socialrätt. I Norrbotten arbetar hon främst med familjerätt och utlänningsrätt, innefattande asylärenden.

Advokatbyråns arbete präglas av hög juridisk kompetens, effektivitet och ett stort engagemang för dig som klient. Advokat Ann Bergström strider för din rätt och gör det yttersta för att erhålla konkreta resultat för klienten.

Inledande kontakt är alltid kostnadsfri. Det finns alltid administrativ personal på huvudkontoret i Umeå som svarar på växelnumret 090-18 44 44 under kontorstid. Ta kontakt för tidsbokning på mottagningskontoret i Boden.

Människor som vandrar

Utlänningsrätt

Begär att Advokat Ann Bergström förordnas som offentligt biträde för dig i ärende gällande uppehållstillstånd.

En familjs händer i gråskala

Familjerätt

Du är välkommen att höra av dig till Advokat Ann Bergström som är specialiserad på familjerätt med vårdnad, boende och umgänge. Ta en tidig kontakt för ett inledande samtal vid en eventuellt stundande vårdnadstvist.

Boden – Advokatbyråns mottagningskontor

Advokat Ann Bergström AB
Pontonjärvägen 9B
961 43 Boden
Växel: 090–18 44 44
Fax: 090–18 44 49
Mobiltelefon: 073-040 03 00

Närmaste busshållplats är Ing3 Kårbron. Från busshållplatsen, gå över vägen och uppför backen så ligger kontoret i ett mindre gult stenhus rakt fram.

Kontaktformulär

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vill du bli uppringd?