Advokat Umeå

 

 

Välkommen till advokat Ann Bergström i Umeå
Advokat Ann Bergström har lång erfarenhet och är specialiserad inom brottmål, familjerätt, utlänningsrätt och socialrätt. Hon blir regelbundet begärd som advokat i olika typer av ärenden och har företrätt klienter i flertalet uppmärksammade mål.

Advokatbyråns arbete präglas av hög juridisk kompetens, effektivitet och ett stort engagemang för dig som klient. Advokat Ann Bergström strider för din rätt och gör det yttersta för att erhålla konkreta resultat för klienten.

Inledande kontakt är alltid kostnadsfri. Det finns alltid administrativ personal på plats som svarar på växelnumret 090-18 44 44 under kontorstid.

Brottmål - försvar

Begär att advokat Ann Bergström förordnas som offentlig försvarare om du eller ditt barn är misstänkt för brott. Begär att försvarare förordnas för dig så snart som möjligt för att försvararen ska kunna närvara i samband med polisförhör.

Brottmål - målsägandebiträde

Begär att få advokat Ann Bergström som målsägandebiträde om du eller ditt barn blivit utsatt för brott. Ann Bergström har stor erfarenhet som målsägandebiträde gällande sexualbrott och relationsvåld. Begär att målsägandebiträde förordnas så snart som möjligt för att målsägandebiträdet ska kunna närvara i samband med polisförhör.
Människor som vandrar

Utlänningsrätt

Du kan alltid begära att få advokat Ann Bergström förordnad som offentligt biträde i ärende gällande uppehållstillstånd. Advokat Ann Bergström har företrätt klienter som söker uppehållstillstånd sedan år 2005.

Familjerätt

Du är välkommen att höra av dig till Advokat Ann Bergström som är specialiserad på familjerätt främst gällande vårdnad, boende och umgänge. Ta en tidig kontakt för ett inledande samtal vid en eventuellt stundande vårdnadstvist.
Människor som vandrar

Socialrätt

Vid orosanmälan till socialtjänsten där det finns en risk att ditt barn omhändertas under tvång med stöd LVU bör kontakt tas tidigt för att om möjligt undvika ett omhändertagande. Begär att Ann Bergström förordnas som offentligt biträde för dig om du eller ditt barn riskerar att bli föremål för tvångsvård.

Öppettider Umeå
Måndag – Fredag 08:30 – 16:30
Lunchstängt mellan 12:00 – 13:00
Lördag – Söndag Stängt.

Advokat Ann Bergström AB
Rådhusesplanaden 5A
903 28 Umeå
Växel: 090–18 44 44
Fax: 090–18 44 49
Mobiltelefon: 073-040 03 00

Kontoret är centralt beläget i Umeå, i anslutning till Vasaplan. Vi håller till i lokaler på Rådhusesplanaden, ovanför butiken Buketten. Från tågstation och busstation är det 400m, ca 5 minuters promenad. För dig som är inresande med flyg stannar flygbussen på Vasaplan 200m från kontoret. 

Kontaktformulär

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vill du bli uppringd?