Advokat Skellefteå

Välkommen till Advokat Ann Bergström i Skellefteå
I Skellefteå är advokatbyråns mottagningskontor placerat centralt i lokaler på Trädgårdsgatan 8.

Advokat Ann Bergström har lång erfarenhet och är specialiserad inom brottmål, familjerätt, utlänningsrätt och socialrätt. Hon blir regelbundet begärd som advokat i olika typer av ärenden och har företrätt klienter i flertalet uppmärksammade mål.

Advokatbyråns arbete präglas av hög juridisk kompetens, effektivitet och ett stort engagemang för dig som klient. Advokat Ann Bergström strider för din rätt och gör det yttersta för att erhålla konkreta resultat för klienten.

Inledande kontakt är alltid kostnadsfri. Det finns alltid administrativ personal på huvudkontoret i Umeå som svarar på växelnumret 090-18 44 44 under kontorstid. Ta kontakt för tidsbokning på mottagningskontoret i Skellefteå.

Brottmål

Begär att Advokat Ann Bergström förordnas vid brottmål om du, ditt barn eller närstående är misstänkt för brott eller som målsägandebiträde om du eller ditt barn blivit utsatt för brott. Advokat Ann Bergström har stor erfarenhet av brottmålsprocessen och företräder ofta kvinnor och barn som målsägandebiträde i ärenden gällande sexualbrott och relationsvåld. 

Socialrätt

Vid orosanmälan till socialtjänsten där det finns en risk att ditt barn omhändertas under tvång med stöd LVU bör kontakt tas tidigt för att om möjligt undvika ett omhändertagande. Begär att Ann Bergström förordnas som offentligt biträde för dig om du eller ditt barn riskerar att bli föremål för tvångsvård.
Människor som vandrar

Utlänningsrätt

Du kan alltid begära att få advokat Ann Bergström förordnad som offentligt biträde i ärende gällande uppehållstillstånd.

Familjerätt

Du är välkommen att höra av dig till Advokat Ann Bergström som är specialiserad på familjerätt, främst vårdnad, boende och umgänge. Ta en tidig kontakt för ett inledande samtal vid en eventuellt stundande vårdnadstvist.

Skellefteå – Advokatbyråns mottagningskontor

Advokat Ann Bergström AB
Trädgårdsgatan 8
931 31 Skellefteå
Växel: 090–18 44 44
Fax: 090–18 44 44
Mobiltelefon: 073-040 03 00

Kontoret är centralt beläget vid torget i Skellefteå och på gångavstånd från busstationen.

Kontaktformulär

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vill du bli uppringd?